perjantai 27. kesäkuuta 2014

Japaninvaihto 2#


Heei ♥


Tässä olisi sitten Japaninvaihto päivitysten 2# -osa, aiheena eka koulupäiväni :,D

Meiltä meni nettiyhteys poikki koko viikoksi, joten en ole päässyt päivittelemään tätä, anteeksi.
Tein sitten sen sijaan aika ahkerasti cosseja Yukicon rantaan ja Animeconiin ♥

Nähdään sitten siellä !
Eka koulupäivä !! Hiukset oli pakko olla kiinni...
Toi seifuku on vaan niin suloinen asia, ja sain pitää sen ;;; ♥

Tollanen on tosiaan official japanilainen koulupuku !! Yhdessä naurettiin animen koulupuvuille kun Shierin kanssa kateltiin Free!tä, animessa kun niiden tyttöjen koulupukujen hameet on tasan sen 15 cm pitkät xD Mun koulupuku on hieman liian iso, mutta vähän yli polven se helma normaalisti on.

 Koulumatkan varrelta c:

 Me mentiin koulumatkat ensin 20 min kävellen, sitten kolmella junalla ja lopuksi bussilla. Aikaa se vei ehkä puolitoista tuntia (?). Ruuhkajunat oli melkoista tuskaa, eikä asiaa auttanut se että joka päivä oli noin +27 - +35 asteen helle... En kuitenkaan onnistunut ruskettumaan yhtään D:

 Koulun edusta. Huomatkaa ystävyysmaiden Suomen, Irlannin ja Amerikan liput !! Laitan myöhemmin paljon kuvia koulusta, kymmenien rakennusten lisäksi alueeseen kuuluu nimittäin upea puutarha jota oli kiva käydä kuvailemassa !

 Tässä on sitten tätä vaihtariporukkaa. Kaksi amerikkalaista ja kolme unkarilaista puuttuu !
Kaikki irkkuja lukuun ottamatta Christinaa (lyhyin blondi), mun suomitoveria c:


Mua ei oo varmaan kauheen vaikee bongata kuvasta xD
Mutta tasan mun pään takana vasemmalta oikealle näkyy Miwa, Himeno ja Shieri (seisoo) ja Shierin takana Mei !! ♥ Ja toisella puolella pöytää vasemmalla istuu Natsuki ♥


Tämä kuva on lounastauolta päivänä jona tulin. Meillä oli "partyt" luokassa, laitettiin kaikki pöydät yhteen ja syötiin yhdessä !! Kaikki olivat myös tuoneet kaikkia pieniä suklaita ja herkkuja, ja kaikki halusivat jakaa minulle omastaan ;__; ♥ Sain niin paljon niitä etten ehtinyt syömään kaikkea haha ♥


Oppilaat eivät täällä mene luokasta toiseen, ainoastaan erikoisaineilla kuten köksällä ja ikebanalla on oma luokkahuone. Tytöt pysyvät omassa kotiluokassaan, ja vain opettaja vaihtuu tunnista riippuen ! Välkätkin kestävät vain noin 5 minuuttia niin ei siinä kauheasti olisikaan aikaa vaihtaa luokkaa. 
Joka tytöllä on luokassa oma pulpetti ja kaappi, joka on merkattu itse ommellulla nimikkotyynyllä. Eri aineiden kirjoja säilytettiin kaapeissa. 
Tosiaan luonaskin syötiin luokassa, kaikilla oli bentot ja normaalisti istuttiin oman pulpetin ääressä, tää juhlatilanne oli vain poikkeus :,D
 Vaihtarihuone !!
Oikealla näkyy amerikkalaiset. Tässä huoneessa vietinkin sitten 90% ajasta. Lattialla valtavat urheilukassit jotka saimme koulun puolesta koululaukuiksi niiden tyylikkäiden nahkasalkkujen sijaan :c Nurkassa on yksi tietokone, jossa pyöri eka viikko Gravity Falls ja kaksi viimeistä Ouran High School Host Club.
 Juliste ystävyyskouluista. Huomatkaa minun kouluni ylänurkassa ;;

 English Clubin juliste ;; Oli vaan niin soma ♥

 Ja junat kotiin päin mentäessä.

Lukkarini xD Arvatkaa oliko vaikeaa saada selkoa !!

Ja liikuntavaatteeni. Ei, siellä ei käytetä liikunnassa pantsuja.Yksi asia mitä rakastan japanilaisessa kulttuurissa yli kaiken: Se innokkuus.
Tytöt meidän luokalla olivat kaikki 16-17 -vuotiaita, mutta käyttäytyivät kuin ala-asteelaiset. : D
Aluksi se tälläistä perussuomalaista juroa hämmensi, mutta lopulta innosti ! Japanilaiset hymyilevät kaiken aikaa, eikä mikään saa sitä asennetta pyyhittyä pois: Myöhästytään junasta, "ei haittaa !! ♥", sadekausi ja sataa kaatamalla, "ei haittaa !! ♥" jne.

Ja he innostuivat kaikesta. Ei sen tarvinnut olla mitään suurtakaan. Kun minä ensimmäisen kerran astuin luokkaan, kaikki innostuivat hirveästi, taputtivat käsiään (joo, he taputtavat !) ja huusivat "KAWAII !!!"
Desibeliasteet menivät kyllä aika korkeiksi usein.

Japanilaiset rakastavat vaaleita hiuksia ja vaaleaa ihoa. Kaikki osakalaiset kun ovat ruskeita kuin kahvinpavut, ja koulussamme oli hiustenvärjäyskielto. Kaikki luokan tytöt hieroivat naamaansa ja käsiinsä +50 suojakertoimen aurinkorasvaa joka kerta ennen liikuntatuntia, eikä kadullakaan ollut väliä satoiko vai paistoiko: sateenvarjoa käytettiin silti.Kirjoitan ensi päivitykseen jotain peruspäivästäni ja laitan kuvia perheestä, koulusta ja arjesta.
Kävin tänään myös pitkästä aikaa meidän porukan miitissä, oli ihanaa ;; ♥ Mulla on ollut ikävä kaikkia teitä ! ♥
Laitan siitä sitten oman postin pian. Kattoo miten toi nettiyhteys toimii.
Samaten ensi sunnuntaina on Free! -photoshoot ! Sen tuloksia sitten myös.


Mutta, ensi kertaan !

♥ Esshieru7 kommenttia:

 1. Tulee kauhea hinku itsekkin lähteä kun kaikki näyttää noin kivalta :3
  ~Nonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa no joo iteki haluisin takas ;;; Tuutko Animeconiin btw ?? :33

   Poista
 2. Ihania kuvia ja sulosia noi japanilaiset! >///< Ja söpö toi koulupuku! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli niin somia yhyh xD Ja joo meidän seifuku !! Varmaan lyhennän ton hameen ja käytän jossain uwu ♥

   Poista