maanantai 29. huhtikuuta 2019

Katumuoti -kevät ♡

Moikka! ♡

Mietin ensin ettei minulla olisi huhtikuusta tai koko keväästä mitään sanottavaa, mutta onhan sitä taas tullut tehtyä kaikenlaista. ♡ Tässä alla käsittelemieni juttujen lisäksi olen siis vain käynyt töissä. Kaupunginteatteri on harkkapaikkana ihan unelma, ja olen saanut tehdä ihan mahtavia juttuja! Lahti on kuitenkin kaupunkina niin masentava, etten malta odottaa pääseväni takaisin pk-seudulle.


Tässä ensin on minun ja Saukon Spank! -kei asut Street Fashion Finlandin kevätmiittiin. ♡ Ja yhteiskuva! Olen monta vuotta halunnut kokeilla Spank! keitä, ja oli niin kivaa kun Saukkokin innostui siitä! (miitistä voi muuten lukea täältä)


Ella, Jenna

Miitti sai minut innostumaan taas fairy keistä. (´;д;`) ♡ Rupesin oikein suunnittelemaan luentoakin! Elämä jotenkin avautui kun tajusin, ettei erikoiselle pukeutumiselle tarvitse erikoistilannetta. Kävin siis näissä kahdessa asussa vain Jumbossa, ensimmäisellä kerralla vain ostoksilla, toisella kerralla Lego Movie 2:n katsomassa Ellan kanssa.


Saukko, Jenna, Maija, Jekku, Allu, Sini, Miru

Nämä kuvat ovat kalabileistä, eli Jekun ja Maijan yhteissynttäreiltä! Teemana oli vedenalaiset otukset ja luonnollisesti koko rinki pisti parastaan. (๑•̀ㅂ•́)و Pelattiin jackboxia ja katseltiin videoita, ja kaikki tarjottavatkin oli kala-aiheisia! (ja alkoholipitoisia... Σ(°▽°)) Ohjelmanumeroina oli myös ongintaa ja pääsiäismunien maalaamista, best.Pääsiäisloman viimeiset päivät piti käyttää myös hyödyksi. Olimme kasanneet hienot pääsiäisaiheiset asukokonaisuudet Saukon kanssa, ja keksimme lähteä tivoliin jotta olisi syy päästä tälläytymään. ・∀・)ノ Huudettiin siis kummitusjunassa ja syötiin metrilakua. Noin muuten kokonaiset kaksi päivää meni siinä että pelattiin Until Dawn ja The evil within -kauhupelejä. (;´꒳`)
Loppuun työjuttuja ja vähän tätä 'normaalia' elämää: kahvitauolla oli sampanja- ja mämmitarjoilut ennen Pääsiäislomalle jäämistä. Kevään ensimmäisenä aurinkoisena päivänä kun oli +20 ulkona kävimme sen kunniaksi myös jäätelöllä. Lupaan että yleensä vain ompelemme siellä niska hiessä...! (;´꒳`) Tuntuu että olenkin jo tehnyt varmaan sata nunnapukua.
Viimeinen paljastus kautta juhlan aihe: Muutamme siskoni Jennan ja Saukon kanssa kolmioon pk-seudulla. ♡ En koskaan saanut sitä parhaan kaverin kanssa kimppakämpässä -kokemusta, mutta nyt saan! ♡ Meillä tulee olemaan kunnon party house, lue: katsotaan varmaan joskus yhdessä sarjoja ja tehdään cosseja. ^^'

Mites teidän kevät?

♡ Essi

1 kommentti: