lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kibecon & Tampere Kuplii


Moikka !


Kibecon pidettiin jo hieman aikaisemmin tänä vuonna mutta en jostain syystä saanut siitä kirjoitettua. Olin kuitenkin samasa cossissa vastikään Tampere Kupliissa niin ajattelin että laitetaan nyt sitten samaan : D

Kibecon oli, kuten varmaan vieraasta nimestä voi päätellä ensimmäinen laatuaan ja järjestettiin Sellon kirjastossa, Espoossa. Minulle viimeisestä kirjasto/hengailuconista oli niin paljon aikaa että tällainen pikkuconi oli oikein hauskaa vaihtelua ! ♡ Sitä ehtii ihan eri tavalla jutella ihmisille, toisin kuin isommissa tapahtumissa joissa juostaan koko ajan asioiden perässä.


Lähdin tapahtumaan ihan ex temporena, ja niinpä asuvalintanikin oli se mikä ensimmäiseksi kaapista käteen osui... NNancy ja Ren cossasivat myös Voltronista, joten sovin joukkoon ! Itse con oli tietenkin sisällöltään ihan olematon, joten päädyimme pyörimään viereiseen kauppakeskukseen. Kävin ekaa kertaa elämässäni Starbucksissa ja Taco Bellissä ! Lisäksi valokuvasimme ja etsimme kirjaston valikoimista kaikki avaruus -teemaiset kirjat... (●´ω`●)ゞ
Ren (c)NNancy

Renin kanssa vietimme monta tuntia karaokessa niinkuin yleensä ೕ(˃̵ᴗ˂̵ ๑) Hän otti hauskan videonkin kun laulamme duettona Sakura Kiss -kappaleen ja vedämme sen ihan överiksi. :,D Toinen hauska karaokejuttu kävi kun päätimme Ellan kanssa laulaa yhdessä Vocaloidia. Kappalevalinnaksi osui Just Be Friends, mutta kumpikaan ei muistanut sen olevan niin nopea ja vaikea kappale... Laulaminen meni sitten ihan nauruksi kun molemmat vaan sekoili sanoissa koko ajan... 。(*^▽^*)ゞ

Conin loputtua sunnuntaina lähdimme vielä kolmistaan kaupungille jatkamaan juttelua ja shoppailemaan. ♡ Oli oikein loistoviikonloppu ilmaistapahtumaksi !Sini, Ella (Aurinko paistoi liian kirkkaasti, siksi kaikki ovat niin kärsivän näköisiä. ^^')

Toinen (Voltron -teemainen) ilmaistapahtuma vastikään oli Tampere Kuplii ! En tiedä miksi sinne asti pitää joka vuosi raahautua, etenkin kun ei voi olla yötä kotona eikä siellä varsinkaan ole mitään kiinnostavaa ohjelmaa. :,D Tänä vuonna syyksi kuitenkin riitti Voltron Garrison -ryhmäcossi, jonka olimme sopineet aiemmin.

Puin lauantaiksi vain söpöt kasuaalit. Meno oli ihan hyvä, poistuimme hetkeksi conipaikalta Mirun, Sinin ja Ellan kanssa tsekataksemme läheisen vegaani -pop up -kahvilan ! En ole eläissäni saanut niin hyvää porkkanakakkua. ༶ඬ༝ඬ༶ ♡ Päälläni minulla oli koulussa tekemäni kynähame, ensi kertaa käytössä. ♡ Olen siitä niin ylpeä !
NNancy, Beraruushi (c)Mae_rye

Olin mummolassa yötä ja kiidin sieltä sunnuntaina aikaisin conipaikalle. Ryhmäni kokoontui noin yhdentoista pintaan, mukana myös ihana Maija casual -Shirona ! ♡ Päivän mittaan löysimme ja hengailimme myös muiden Voltron -cossaajien kanssa, joita kerääntyikin lopulta aika iso lössi. : D Meistä otettiin muunmuassa kuva Popcultin instaan !
NNancy, Miki, Maija, Minna
Shirot (ja Pike) ! Gotta catch them all !

(c)Mae_ryeLopultakin coniloot, joka jälleen kerran muodostui vain herkuista. : D Tullintorin Aasia -marketilla oli tuolloin varmaan vuoden paras myynti ! Jännittävää conin loputtua oli myös se, että ajoin osan matkasta motarilla kotiinpäin. Ei yllätä, että kun olen ensimmäistä kertaa kortin saatuani ratissa niin kyse on conikyydistä : D

Olen vihdoin ollut ansaitulla conitauolla, ja sellaiselle aion hetkeksi jäädäkin sillä sain kesätöitä ja he velvoittavat minut duuniin kaikkien kesäconien viikonloppujen päälle... Se on kuitenkin ihan okei, en jaksaisi mitään cossiakaan aloittaa, sillä tuntuu että teen sitä kuitenkin joka päivä työharjoittelussa nuorisoteatterilla ! Blogiakin pidän tällä hetkellä enemmän päiväkirjamaisesti, on kiva itsekin lukea mitä on missäkin conissa milloinkin tehnyt. Mitä yritän sanoa, on että suunnitelmani harrastusteni suhteen ovat tällä hetkellä ihan avoinna.


♡ Esshieru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti