sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Tracon 2017


Hei kaikille!


Syyskuu on hujahtanut ohi ihan hetkessä ! Niin teki kyllä Traconkin. :,D Olisin tarvinnut noin 10 tuntia lisää coniaikaa, niin olisin ehtinyt tehdä kaiken mitä olisin halunnut ! Toivottavasti ensi conissa ajankäyttöni on vähän parempi :,DSuunnitelmani Traconiin näytti aluksi tältä!

Pari päivää ennen coniin lähtöä ilmaantui katastrofi: olin vahingossa buukannut molemmat Lovelive -ryhmät samalle päivälle, eikä kumpaakaan voinut siirtää. Päätin heittää lauantaille Voltron -cossin, kun illalle oli kuitenkin samassa hengessä sovittu galravankila -shootti. Sunnuntain ryhmien väliltä en kuitenkaan osannut päättää vaan ajattelin ehtiä molempiin -tämä ei kuitenkaan toteutunut, ja syyt kerron alla !Lauantaina oli älyttömän kivaa ! Hengailin suurimman osan ajasta Janitan kanssa (Shiro, vas.), mutta ehdin myös nähdä Nonnaa (Honey Lemon, oik.) pitkästä aikaa ! ♡ Minusta pidettiin niin hyvää huolta. ;____; Parhaimmat conipäivät ovat juuri tuollaisia, kun ei ole mitään aikatauluja ja voi vaan istuskella ja jutella.


(c)kunja_

Vaihdoimme illaksi galravankila -kuteisiin, ja päädyimme ottamaan tämän Voltron -porukan kanssa kuvia. : D Ulkona törmäsimme myös yhteen ulkomaalaiseen Sakura Chiyo -cossaajaan, joka oli hirveän innoissaan cosseistamme ! Voltron näemmä kannattaa aina ヾ(´ꇴ`)ノ


Photarikin onnistui hyvin ! ♡ Harmi että meillä on eri väriset paidat. :,D


Kuvaajat: Mae_rye ja prototyyppie


Ollaan niin kärsivän näköisiä noissa photarikuvissa, vaikka meno oli enemmänkin luokkaa tämä. :,D Suurimman osan photarista vain pyörimme lattialla. : D Mitä nyt ei hyvän kuvan eteen tekisi !


(c)Maija

Sunnuntaina olin vähän pirteämmässä cossissa. : DD 

Olen niin iloinen tästä asusta, siitä tuli työmaasta huolimatta niin söpö !! Kaikki värit ja pitsit ja yksityiskohdat ;___; ♡ Aloitin tämän ompelemisen kaikessa hiljaisuudessa jo maaliskuussa, oli kiva kun kaikki tuli (aikalailla) hyvissä ajoin valmiiksi. ♡ Kenkien ja hatun kanssa prokrastinoin, sillä en ollut tehnyt vastaavia aiemmin, mutta hyvät niistäkin tuli. ♡Vähän selfieitä ∩(´∀`∩)


(c)Helene Lindfors
(c)Mihashichu

Syy kaikkeen kiireeseen ja hässäkkään sunnuntaina: Minut valittiin Hall cosplay -kilpailuun tässä cossissa ! ☆

Kisa sekoitti kaikki aikatauluni niin, etten ehtinyt osallistua piruryhmään ollenkaan. Se harmitti, mutta lavakokemus ja kivat kuvauspistekuvat pelastivat vähän ! Olin todella jännittynyt/ahdistunut lavalle menemisestä, ja se näkyy jäykissä poseerauksissani, mutta muuten lavajuoksu meni hyvin. Olin tosi otettu, että minua pyydettiin, sillä Tracon on niin iso con enkä ole koskaan aiemmin saanut tällaista mahdollisuutta. ♡ Videon kisasta voi katsoa täältä.


(c)sukkafarmi

Juoksin bäkkäriltä suoraan ryhmämme photariin; kuvista tuli niin hyviä! ♡ 
Ryhmämme päätyi myös muutamalle videolle! Voit katsoa klipit täällä ja täällä


--->Anna, Nian, Mona, Veera, Mysrky
--->Martta, Rosa
Kuvaaja: sukkafarmi

Meillä oli tosi iso ryhmä ja hirveän hauskaa ! ♡ Harmi että Kotorimme joutui viime hetkellä jättämään välistä, muuten meillä olisi ollut kaikki jäsenet. Toivottavasti kasaamme ryhmän pian uudelleen kokonaisena !


(c)enxeeh

Loppuun vielä muutamat söpöt Rinpana -kuvat. ♡

Parasta conissa oli kiireettömät hetket -joita oli aika vähän kisaan liittyvien lavaharkkojen, tuomarointien yms. kanssa. :,D Kuvasin myös lauantaina ainakin kolmen kaverini cossit ! He olivat tyytyväisiä photareiden tuloksiin, mikä on aina ilahduttavaa. ♡

Jatkossa koitan yhä enemmän tehdä vain sellaisia asioita coneissa, joita oikeasti haluan. Draamalta ei vältytty tälläkään kertaa, mutta onneksi kaveriporukan conikyyti edestakaisin oli hauska ! : D


Miten teidän coni sujui ?♡ Esshieru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti