torstai 29. joulukuuta 2016

Joulu 2016


Hei ! ♡Joulu vain tuli ja meni. :,D Tänä vuonna se ei tuntunut oikein miltään !

Kävin Taritan kanssa katsomassa Helsingin jouluvaloja muutama päivä ennen aattoa. ♡ Apua, olin ihan kuin joku turisti kun vain räpsin kuvia kaikesta :,D Mutta kun kaikkialla näytti niin upealta ! ♡
Joka paikassa oli kaikkea nähtävää ! ♡ Pistäydyimme kaikissa pienissä kojuissa ja pop-up -myymälöissä mitä tuli vastaan. ♡Halusin ehdottomasti nähdä Stockan näyteikkunat, ne on joka vuosi niin upeita. ♡ Siitä oli tietenkin vähän vaikeaa saada kuvaa. :,D

Yhden yön vierailu meni suurimmaksi osaksi siinä, että katsoimme animea... Olen ihan hulluna Boku dake ga inai machiin, ja sain Taritankin koukuttumaan siihen -emme meinanneet päästä millään nukkumaan kun jaksot olivat niin jänniä, aina piti katsoa vielä yksi ja niin edelleen. :,DJoulukuusemme iskällä vs. äitillä ! 

Itse aaton vietimme mummolassa koko äidin puolen suvun voimin. Se oli ihan hauskaa pitkästä aikaa ! Perinteinen jouluselfie jää nyt välistä. Yritimme kyllä, mutta se meni siskon kanssa ihan pelleilyksi. :,D Tsekkaa ne vanhoista jouluposteistani täältä (2015) ja täältä (2014)! Harmittaa että poistin vuoden 2013 postaukset, sieltäkin olisi löytynyt.

Olen syönyt jouluruokaa nyt yhdeksän päivää putkeen. Oikeasti, en ole syönyt mitään muuta ! : D Alkaa vähän tulla korvista jo.
Joulupöytä ja sen vieressä "mitköhän tämä paketti sisältää". : D

Sain ihan kivoja lahjoja, lähinnä käyttötavaraa kuten keittiöpyyhkeitä asuntooni. Sain tänä vuonna aika vähän, ja siihen juuri olen tyytyväinen -kaikkea turhaa materiaa on muutenkin niin paljon. Uusia juttuja olivat leivontatarvikkeet ja värityskirja, pitäisikö tässä aloittaa jotain uusia harrastuksia vai ?? Hyvä kun ehdin vanhoja juttujani harrastaa :,DTylsääkin tylsempiä asukuvia, mutta on vaikea pukeutua söpösti JA lämpimästi :,D Ostin tuollaisen söötin baskerin marraskuussa kirppikseltä. ♡ Talvella pitkät hameet on parhautta, kun sääret palelee muutenkin sukkahousuissa... Käytän myös koko ajan samaa villatakkia!En ole pitkään aikaan voinut ottaa selfieitä  (@;◇;@) Nämä ovat ikivanhoja.
Sain juuri aknelääkityksen, ihoni on huonommassa kunnossa kuin koskaan ! Olen kärsinyt siitä kutosluokasta lähtien, kun kerroin sen niin lääkäri arvioi minut kasiluokkalaiseksi ihoni perusteella. :,D Se on siis tosi huono.
Näin kylmää ja lumista ulkona oli tietenkin vasta heti joulun jälkeen. :,D
Kävin katsomassa söpöä kummityttöäni ! o(〃^▽^〃)o ♡♡
Lopuksi kuvat uudelleenjärjestetystä hyllystäni sekä kivoista instagram -tulosteista, joita teimme Saukon ja Sinin kanssa ! En ollut tiennyt tuollaisia laitteita olevan, ennenkuin löysimme yhden kauppakeskuksesta.


Siinä oli minun joulupuuhat ! ♡ 
Uutena Vuotena meille tulee kavereita, katsotaan mitä kaikkea hauskaa keksitään. ♡ Olen myös jo innoissani Desucon Frostbitesta sekä Yukiconista, minulla on molempiin tapahtumiin kaikkea hienoa suunnitteilla ! ☆


Miten teidän joulunne meni tänä vuonna?♡ Esshieru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti