lauantai 6. helmikuuta 2016

ミ☆ Phantom Thieves ミ☆


Moi ! ♥


Oon salee typottanut sanan 'thieves' noin kahteensataan eri someen... hups. Anyways, tulin heittämään teille muutamia kuvia Frostista ! ♥

Nämä asut ovat Momon ja Ain MOOK -tarinasta, joka on ehkä suloisin juttu ikinä. : D Nämä kaksi dorkaa eivät varmaan koskaan onnistu missään !! 
Tein tämän asun jo viime kesän Desuconiin, mutta jouduin cossaamaan yksin. Niinpä olikin ihanaa saada pari, kiitos Jenna ! ♥ Cossi ei kuitenkaan ole sama kuin viime kesänä, jouduin nimittäin tekemään sen lähes kokonaan alusta kaksi päivää ennen Frostia. :,D Lyhyesti, maalit olivat levinneet eikä oikein mitään ollut pelastettavissa...

Uusi asu oli kuitenkin jopa parempi kuin vanha ! ♥


(c)Anzqq
(c)Anzqq
(c)Anzqq

Pidimme hirveästi hauskaa ! ♥ Frostbite oli muutenkin ihana taas pitkästä aikaa. 

Karaoke oli ehkä sen conin paras juttu, minulla oli sunnuntaina jo ääni ihan käheänä. :,D
Kävimme laulamassa idolipoikabiisejä vähän showmeiningillä ! Karaokehuoneessa sen taulun edessä oli tuulettimet, jotka liehuttivat viittojamme aika dramaattisesti. :,D Saimme Mirai Chizun jälkeen kovat aplodit ! ♥Kuvien oton välissä tapoimme aikaa : D Häviän aina tässä taputuspelissä.
Siskoni otti kaikki photarimme, ellei kuvan alle ole merkitty muuta !


(c)Veera

Ennen kuvaa täytyy aina fiksata wigut...!


(c)Veera
(c)not mine


Nuo kirjeet olivat kyllä hyvä idea ! ♥ Pitkään aikaan ei ole ollut niin hauskaa conissa. Ihmisiä huvitti lukea meidän huonoja iskureploja, etenkin kun osa niistä oli aika imartelevia !

Olen usein aikaisempina vuosina tehnyt samaa, esimerkiksi kerran pääsiäisen aikaan conissa jaoimme Suwin kanssa suklaamunia conkävijöille. ♥ Tuntuu, että tämäntyyppiset tempaukset ovat vähän coneista kuolleet. Viimeksi vuonna 2013 kohtasin vastaavaa, kun sain Ouran -ryhmältä ruusun viestillä "I love your cosplay". Säilytän sitä edelleen ! Näistä saa niin hyviä muistoja, tämän tavan kokonaan häviäminen olisi kyllä harmi.Puolet tästä photarista oli kyllä pelkkää urpoilua : D(c)not mineTuli kyllä kiire sisälle, siellä oli varmaan 29 astetta pakkasta!!
Saattaa kans olla, et me oltiin niin laittomia et piti kiitää : D


(c)Jenna

Nää memet on myös ihan rikollisia, ei stana Jenna : DD


Olen viime aikoina miettinyt kauheasti cossaamisen motivaatiotani ja keskustellut muutenkin hyvistä aiheista, joista aion pian hieman pohtia tänne blogiin.
Eli mielipide/tekstipainoitteista postausta odotettavissa !

Olen tällä hetkellä lukulomalla, mutta ylppärit ja ennakkotehtävät työllistää. :( No ei, tosiasiassa otan aika rennosti. Kuusi viikkoa ilman koulun käytäviä on kyllä jees !
Seuraava coni johon olen menossa on Yukicon, jota odotan jo kovasti. ♥ Näitä kuvia selatessa tuli taas kova conikävä, onneksi ei tarvitse odotella enää kauaa !


♥ Esshieru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti