maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulu Helsingissä 2#


Hei ! ♥Ahhh miten nice valaistus hotellien vessoissa on ;;___;; ♥ Vietin tuollakin varmaan puoli tuntia, haha.

Mutta hei ! Olen puuhaillut taas niin paljon vaikka mitä, niin että välillä pitää tulla heittelemään vähän kuvia tännekin. :,D Piti itseasiassa tehdä tämäkin pois alta jo paljon aiemmin, mutta cossit ja Linnan juhlat söivät yllättäen sen ajan, joten hieman myöhässä siis... Mutta silti. Nauttikaa. ♥En ehkä ikinä pääse yli siitä, miten upeat jouluvalot Helsingissä aina on ;u; ♥
Ei sinne ole mitään iloa mennä mihinkään muuhun aikaan vuodesta kuin joulun alla ! ♥
Ensimmäinen kuva on Kampista ja loput Itäkeskuksesta, jonne pääsin ekaa kertaa käymään, kun piti mennä etsimään cossinosia. ♥Vietettiin siellä koko viikonloppu viime viikolla, kun ensin lauantaina oli musikaali, ja sunnuntaina mielenosoitus ! Oma hotellihuone oli nice ! ♥Musikaali, jota kävimme katsomassan oli Billy Elliot (traileri!)

"Musikaalin tarina sijoittuu 1980-luvulle englantilaiseen kaivoskaupunkiin, jossa perheiden toimeentulo on vaarassa pitkittyvän kaivosalan lakon takia. -- Tämä raju tausta on kehyksenä inspiroivalle tarinalle nuoren pojan taistelusta oman unelmansa puolesta. Kuinka nyrkkeilykehä vaihtuu balettitunteihin, ja nuorukaisen intohimo tanssiin inspiroi lopulta vastustelevan perheen ja koko karuun elämään turtuneen työläisyhteisön."

-Helsingin kaupunginteatteri

Esitys oli valtavan hieno ! ;;__;;
Itkin vaikka kuinka paljon, kai kun tälläinen herkkä ihminen olen (meikit eivät levinneet, jess).

Paras hahmo oli Billy Elliotin paras kaveri Michael, homo pikkupoika joka halusi drag queen -artistiksi : D Hänen tunnaribiisinsä oli paras !! Linkissä toinen lempparibiisini, kohtaus jossa tämä soi oli ehkä vaikuttavin koko esityksessä ! Poliisi ja mielenosoittajat ottavat yhteen, ja kohtaus on limitetty toisen kohtauksen kanssa, jossa on meneillään balettitunti. Kaksi ihan eri maailmaa !"Tämä teos on omistettu -- kaikille niille, jotka uskaltavat unelmoida ja lähteä rohkeasti etsimään omaa tietään ja tavoittelemaan parempaa huomista." -Markku Nenonen, ohjaajaMeillä oli hyvät eväät : DLainasin aiemman siteerauksen suoraan käsiohjelmasta.^
Suosittelen oikeesti kaikille jos haluaa itkeä on yhtään kiinnostunut,
ette tule katumaan ;u;Sunnuntaina oli sitten Helsinki Climate March, tapahtuma puhtaamman energian puolesta. Marssi edelsi Pariisin ilmastokokousta, tavoitteena painostaa päättäjiä panostamaan puhtaampaan tulevaisuuteen. 

Osallistujia oli tänä vuonna vähän päälle 1500, eli viime vuoden ennätys meni rikki ! ♥
Ottamamme yhteiskuva ja videonpätkä, jossa huudamme "Climate Justice Finland" (tai jotain vastaavaa, niitä iskulauseita oli aika paljon!) lähetettiin Pariisin kansanedustajille, jotka toivon mukaan nyt pysyvät päätöksissään !Mielenosoittajien joukossa oli myös turreja. : DMarssi kiersi Narinkkatorilta ympäri keskustan (autotiet oli suljettu), ja lopuksi kokoonnuttiin tuomiokirkon portaille ottamaan yhteiskuva ! 

Mielenosoitus oli minulle ensimmäinen, ja kokemus oli hieno ! Tämän perusteella uskallan varmaan lähteä ensi vuonna vaikka Prideen, vaikka se onkin tuplasti isompi. c:

Mielenosoituksia ilmaston puolesta järjestettiin tuona päivänä useita ympäri maailman, parhaat kuvat niistä löydät täältä. ♥ Mukana myös Helsinki !
Nättejä selfieitä mielenosoituksesta : D
Oli aika kylmää ja tuulista, mutta yhteishenki oli hyvä !!Näin myös näitä nörttejä pari päivää sitten ;u; ♥ (siinä näkyykin ig-tilit!)
Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa !
Tehtiin pipareita, pelattiin lautapelejä (liikkuva labyrintti oli mulle liian vaikea) ja Ronja tutustutti minut ja Kaislan Undertaleen. ♥Tähän oli joku hyvä selitys, mutta en muista enää mikä. Ollaan vaan liian memematskua : D
# get rektSekä Ronjan tekemiä söpöjä Undertale -pipareita ;u; ♥On ollut siis aika hauskaa. ♥

Turhauttaa, kun hiusteni sävy on jotain (mintun)vihreään taipuvaa ?? Nyt olen tosin alkanut suurkuluttaa hopeashampoota, ja se alkaa pikkuhiljaa muistuttaa hopeaa. ♥ Jeah ♥

Abikursseilla opettajat tuntuvat vaativan aina vain enemmän, ja tuntuu että olen enemmän pihalla kuin koko lukiourani aikana... :,D Tälläistäkö abivuoden kevään kuuluu olla ???

Laskin muutenkin, että tammi-helmikuulle minulla on deadline seitsemälle asulle (kolmen conin cossit, tilaustyöt, penkkariasu +mitä nyt autan siskoa ja kavereita ompelemaan), eli kiirettä pitää ! Haluaisin pian huudella cosplaytanssiaisten asustani, mutta pidetään se nyt vielä salaisuutena ! ♥

Haluaisin painottaa blogia taas enemmän tyyliin ja cosplayhin ;u;
Keksin varmaan jotain, mutta ehdotuksiakin saa heittää ! ♥


♥ Esshieru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti