sunnuntai 9. elokuuta 2015

NORAGAMI


Heipä hei ! ♥

Oon ollut kiireinen ja venyttänyt tän postauksen tekoa ties kuinka kauan, mutta nyt löysin aikaa tällekin !!
Meillä oli eilen aivan upea Free! -miitti ja photoshoot, odottelen vielä loput kuvat ja julkaisen pian niitäkin ♥ Oon tosi innoissani siitäkin !


(c)Nonna

Jep, koko ryhmäidea lähti oikeastaan pitämästämme Noragami -luennosta, sekä siitä tiedosta että sarjan toinen tuotantokausi alkaa tässä syksyllä ! ♥

Luennon pitäminen oli pelottavaa puuhaa ! Videon olisi pitänyt jo tulla youtubeen, mutta eipä näkynyt. :( Jos bongaatte niin linkatkaa ihmeessä !


 Mutta sitten suoraan asiaan ! ♥

Daikoku: Jojo
Yato: Ezurawa
Hiyori: Wenla
Bishamon: Sakota
Yukine: Saya
Kazuma: Jenna

Eivätkö kaikki olekin nättejä. ;;; ♥


 Yritettiin myös muita ryhmäposeja, mutta kaikki vain innostuivat tallomaan Yatoa... :,D

 (c)Ezurawa (c)Ezurawa

Tässä photarissa Kofukuja olikin kaksi ! ♥
En tiedä miten Daikoku (tai kukaan) oikein kesti meitä. :,D


  (c)Ezurawa


  (c)Ezurawa  


Tein Ezurawan kuvista hienon gifin ! ♥
Olin selkeästi koko päivän vähän liiankin hahmossa. :,DDaikoku on niin ihana ! ♥Wenla nappasi pikaisesti parit yksittäiskuvat minusta, ja tämä on ehdoton lempparini !! ♥
Vaikka vekkihame aiheutti turhaumia viimeisenä iltana, niin tuo wigu ja oikeastaan koko cossi oli niin ihana ettei mikään kaduttanut ! ♥Yksilöphotari menetteli kunnes nää päätti vähän spurguilla tuolla taustalla :,,DJossain vaiheessa Bishamon ja Kazumakin viimein eksyivät paikalle !! ♥


(c)Wenla


 (c)Ezurawa


  (c)Ezurawa

(not mine)

Tän kuvan pointtina oli lavastaa tämä kohtaus Noragamin mangasta.
Tää OTP osuu kaikkien tunteisiin ;;;; ♥♥


  (c)Ezurawa

Tää on ehkä paras ryhmäkuva ;;; ♥♥


  (c)Ezurawa(c)Wenla

Best buddies ! Leader shinki pojat ;;; ♥

(c)Wenla

Sain Bishamonin hatun ja leikin vähän sillä :,,D

  (c)Ezurawa


(c)Wenla

 (c)Wenla
Pakko päästä uudelleen cossaamaan tätä vauvaa ! ♥


Animecon oli aivan valtavan ihana ! ♥

Noragami pysyy suosikkisarjana, eikä cossausinto vähene ! ♥
Päinvastoin, Jojo ehdotti että tapaisimme samalla (tai jopa suuremmalla?) porukalla jossain conien ulkopuolella, Noragami -photarin merkeissä ! Minusta idea on aivan loistava, tosin olen nyt varmaan pysyvästi vaihtanut Yukinen cossaamisen Kofukuun, tämä oli sen verran hauskaa... Tosin odotellaan mitä uusia söpöjä asuja kakkoskaudelle tulee, jos vaikka iskisi inspiraatio ! ♥

Jenna haaveili myös pienenä tai vaikka vähän isompana projektina Noragami -CMV'stä, joka voitaisiin toteuttaa tämän tai ensi vuoden sisällä, nyt kun CMV't ovat vähän tunnetumpi juttu Suomen conskenessä !

Kyllä, puhun Lume Cosplayn taannoisesta TV -esiintymisestä Ylen uutisissa ! Oli niin jännää ihan oikeasti katsoa telkasta kavereita cosseissa. :,D
Pätkä löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/1-2396585?autoplay=true (06:32 alkaen)Mutta, tulevaisuuden projektit on tulevaisuudessa, nyt pitäisi keskittyä unirytmin korjaamiseen koulun alkua varten... Ja ehkä niitä lukiokirjoja olisi ihan hyvä kohta alkaa hankkimaankin, ja entäs ne syksyn ylppärit...??

Abivuodesta on tulossa tosi rento, minulla on vain pari tuntia päivässä, ja maanantait kokonaan vapaana ! ♥

Mutta vielä sitä ennen ehdin nähdä Nonnaa, vauva tulee huomenna yöksi. ♥ Sitä odotellessa !

Millainen kouluvuosi teitä odottaa ?


♥ Esshieru


6 kommenttia:

 1. Eih apua ootte tosi söpöjä!! ;_; <3 Naureskelen noille kuville, ihania. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes niille kuuluukin nauraa ♥ Oon niin onnellinen et saatiin tosi aitoja hymykuvia, kun ne on aina kaikkein näteimpiä : D ♥ paras ryhmä tbh!!!

   Poista
 2. Täytyy kyllä sanoa että vihaan sitä miten naiselliseks teet jokasen cossis meikeillä, ihan sama oliko mies vai nainen kyseessä. Varsinki sun Nitoris on niin hiton tyttömäinen et vittu ihmekää et koko suomifree-fandom vaa nauraa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota anteeks mitä? Jos sulla ei oo järkevää sanottavaa ni voi olla hiljaa. Kaikki saa cossata miten haluaa ei siitä tarvii vetää hernettä nenään. Ihan voi normaalit käytöstavat muistaa vaikka netissä pyöritäänkin. Ja sähä voit ite tehdä Nitori cossin jossa et käytä "tyttömäisiä" meikkejä hmm?

   Poista
  2. Olisin kiittänyt kritiikistä, mutta ei. On tosi halpaa tulla nimettömyyden turvin heittämään tuollaista lokaa.
   Ymmärrän etteivät kasvonpiirteeni ole mitkään kaikkein miehekkäimmät, saattaa johtua siitä että olen biologisesti nainen, eikä meikki muuta paljoa. Olen kuitenkin täysin tyytyväinen cossimeikkeihini enkä kuuntele kritiikkiä, jos se käsittää tuollaisen asenteen ja tuollaista kielenkäyttöä niinkuin sinulla.

   Poista
  3. +++kiitos bab ! ♥ Olen toisen Anonin kanssa vähän samoilla linjoilla, millaiset sitten on "ei-naiselliset" cossimeikit, vaikkapa juuri Nitoriin ? Tunnen omat kasvoni ja meikin suomat mahdollisuudet, enkä juuri tästä syystä KOSKAAN crossaa yhtään vanhempia poika/mieshahmoja. Ajattelin Nitorin hahmon vielä menettelevän minulla, koska hän ei ole Free! -hahmoista se kaikkein miehekkäin !
   Kiitos mielipiteestäsi Anon, mutta olen itse täysin tyytyväinen tapaan jolla teen cossi- ja crossimeikkini, eikä sinun hatepostisi saa sitä muutettua.

   Poista