tiistai 1. heinäkuuta 2014

Japaninvaihto 3#


Hei uwu


Täytyy alkaa kirjoitella näitä useammin, muuten tämä menee ensi vuoden puolelle C: Kuvia on jäljellä jotain 700.

Olen myös tekemässä toista päivitystä meidän miitistä sekä Free! -photoshootista, kunhan saan kuvia sieltä käsiini. Tällä viikolla onkin sitten toinen miitti, tavataan kun Free!n toinen tuotantokausi alkaa keskiviikkona ja katsellaan ensimmäinen jakso yhdessä. Sitten sen jälkeen onkin jo Yukiconin Pakollinen Rantajakso ! Bongatkaa minut sieltä :3 ♥


Kuvailu oli kivaa kun vaihtarihuoneessa istuskelu otti päähän.

Tässä jotain koulun ympäristöä :3 Mahtavan näköinen paikka. Eksyin vielä viimeiselläkin viikolla kun olisi pitänyt löytää kotiluokka tai cafeteria ?? 
Koulussa ei ollut ylä-astetta ja lukiota erikseen, vaan kaikki jatkaa 7- luokalta 12- luokalle saakka ?? Ite 16-vuotiaana mun luokka oli 11. Koulutiloihin kuului siis omat rakennukset joka luokka-asteelle, tenniskentät, urheilukentät, sisäliikuntatilat, kahvila, koulun oma ompelimo, kendohalli ja paljon muuta.


 Ruokapyramidissakin oli Pikachu :DD


No tässä on mun hostperhe :) (Isä otti kuvan)
Vasemmalta oikealle: Kaito (joka on ihan täys otaku), minä, Shieri ja äiti Eva !
 KISSABUSSI !! Noi on niin normaaleja täällä et Shieri oli ihan kummissaan kun vauhkosin. 
Noissa viedään päiväkotilapsia päiväkotiin ♥


Pitihän sitten karaokessakin käydä.
Laulettiin läpi kaikki animetunnarit Uta no Prince-samasta, Free!stä plus Vocaloidia ja Kyary Pamyu Pamyua ! ♥
Ruutuun ei saanut romaji-lyriikoita ellei biisi ollut kokonaan englanninkielinen (kuten Let it Go koska pitihän sekin vetää xD), mutta Shieri onneksi etsi minulle kännykällään sanat aina. En ole vielä ihan niin nopea lukemaan hiraganoja että pysyisin Senbonzakuran perässä :,D  Taas koululta c: Clubijulisteita !
Clubijulisteet on tosi big deal täällä, ne täytyy tehdä hyvin. Kendokerhon juliste ei mahtunut kuvaan, mutta se oli hieno c:

 Köksäntunnilla ;;

 Koulun tiloista löytyi hieno washimi eli perinteinen japanilainen huone tatameineen. Kuvassa on koto-soittimia, joita pääsimme myös kokeilemaan. Kimono oli parasta ;;; Kaikki oli niin nätteinä ! ♥

 Ikebanaa eli kukkienasettelua.
Melkein enemmän matikkaa se oli kuin taidetta, ja aika vaikeaa jopa ! Onneksi lopuksi sai tehdä millaisen halusi, ja sitten kukat vietiin kotiin.

 Takoyakien tekoa. (Nuudelit on yakisobaa tällä kertaa)
Takoyakeja paistetaan tuollaisella vain niiden tekoon tarkoitetulla pannulla, johon kaadettiin aina vähän sitä taikinaa, sen jälkeen mustekalanpaloja, katkarapuja yms. sinne sisälle ja paistettiin taikinapalloiksi ! Oli muuten älyttömän hyvää ♥ Sain testata niiden paistamista, se oli aika helppoa lopulta :,D

Otin kuvan Ghiblin Kaze tachinu -elokuvan mainoksesta paikallisen lähikaupan edessä.
Lawson on ihan yleinen, vähänniinkuin japanilainen Siwa, niitä oli joka paikassa. 

Sitten käytiin Mukogawan koulun konsertisssa !!
Olin Shierin vanhempien ja muiden vaihtareiden kanssa katsomossa, sillä Shieri oli soittamassa kotoa. Mukogawan tyttökoulun konsertit ovat kuulemma todella kuuluisia, ja oli se mahtipontista !! *-*

 Tämän kuoron suloisuudet olivat pukeutuneet perinteisiin osakalaisiin asuihin: Vasemmalla gakuran eli poikien koulupuku, ja toisella seifuku eli tyttöjen koulupuku ;;; ♥ Nykyään mallit ovat hieman muuttuneet.

 Shieri soittamassa kotoa. Soittajia oli lavalla noin nelisenkymmentä.

 Kasiluokan kuoro lauloi Ghibli-elokuva Kissojen Valtakunnan tunnarin, Kaze ni Narun !! ;;; ♥♥♥ Se leffa on mun lapsuus ja olin niin onnellinen että itketti ;AA; Marching Band !! Tää oli uskomaton! Soittajat marssivat järjestyksessä ympäri lavaa ja  cheerleaderit tanssivat siinä ympärillä. Kaikenkaikkiaan heitä oli ehkä 100...?

Lopussa kaikki soittajat pitivät supershown ja puolet oli yleisön joukossa tanssimassa kun kaikki eivät mahtuneet lavalle !! Se oli niin mahtavaa !! *A*

 Kauppakeskuksen parkkipaikka oli sen katolla :,D Niille ei tosiaankaan ole tilaa.


 Kirjakauppa oli taivas ;;; Vasemmalla on Gyary -muodin ykköslehti egg, auki mulla on Gothic Lolita Bible, sitten sieltä löytyi myös KERA ja FRUiTS !Lasten mangat :,D

 Frozen -mangat !! Frozen oli ihan järkyttävän iso juttu siellä. Se oli aivan kaikkialla. Kenkäkaupoissa soi Let it Go.

 Käytiin Shierin ja Himenon kanssa okonomiyakilla c: ♥

Se olikin jännää !! Tarjoilija sotki kaalia, sitä taikinaa sekä lihanpaloja ja mausteita tilauksen mukaan ja paistoi sen tossa meidän pöydässä. Päälle tuli majoneesia. Se oli kyl hyvää c:

Ja pakollinen purikura :DDD Aika creepy
Purikura-laite lähettää yhden kuvan kännykkääsi jos syötät numerosi, mutta yleensä kuvat tulostetaan vain pieninä paperiversioina.Osakalaiset, ja varmaan ylipäätään isot japanilaiset kauppakeskukset on ihania. 
Kerroksia on niin paljon, että ne on merkattu erikseen eri ikäisille ja eri sukupuolta oleville, niin että meidän oli helppo aina valita vain tietty kerros, josta löytyi vaatekaupat ja muut meitä kiinnostavat sen sijaan että olisimme käyneet koko valtavan ostarin läpi.

Sen lisäksi että siellä myytiin vaatteita, nuorten osastoilla oli tosiaan niitä purikura -keskuksia joiden yhteyksissä pieniä kahviloita yms. Sekä elokuvateattereita joissa pyörii vain yksi leffa aina (Tässä paikassa The Ring 3D:nä). Sekä pieniä huvipuistolaitteita ja pelihalleja ! Ne oli välillä aika uskomattomia paikkoja.

Eiköhän siinä sitä nyt taas ollut :,D Ensi kerralla tulee kuvia Kioton reissusta. ♥ Esshieru


7 kommenttia:

 1. Mä olen aina yhtä kade ku luen näitä :DD Mun on niin pakko päästä Japaniin, miksi kaikki näyttää samalta kun animessa :'D Ja kissabussi OwO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska kaikki on animea xDD Ei mut oikeesti äh siel oli niin kivaa ;; ♥ Ja kissabussi !!!

   Poista
 2. Ai se alkaa keskiviikkona! Eli huomenna! ÄÄÄ! \o/

  Huomasin kans et Frozen on aika iso juttu :'D vähän välii jossai soi Let it Go

  Ja Pocari Sweat oli pahaa :'DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. INDEEEEEED en tiiä kuinka tuun selviytymään :,D

   Ite en maistanut xD eiks se oo jotain kivennäisvettä ??

   Poista
  2. Ei ku se oli jotai urheilujuomaa, joka maistu niinku laimeelle spritelle mun 100x pahemmalle :'D

   Poista